ΠΟΙΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο... ΒΟΥΖΑΣ!

 

Ο Βούζας θα εξελιχθεί στον... Ίβιτς του ΠΑΟΚ; Δύσκολο. Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός καθαρίσει τη μπουγάδα και τούτη τη σαιζόν, σηκώσει το έβδομο πρωτάθλημα σερί, ο Μαρινάκης είναι απίθανο να συνεχίσει με Βούζα προπονητή. Αυτόν που πήρε από το τμήμα νέων, όπως ο ΠΑΟΚ τον Ίβιτς μετά την απόλυση του ΙγκόρΤούντωρ.

Ο Μπέντο έγινε παρελθόν στον Ολυμπιακό από το φόβο του Μαρινάκη μη χαθεί το πρωτάθλημα. Με την αφρενάριστη πορεία της ομάδας στην κατηφόρα, η απώλεια του πρωταθλήματος με τον Πορτογάλο στον πάγκο, θα αποτελούσε την κορυφαία αποτυχία του μεγαλομετόχου. Τη συντριβή του. Επειδή δεν είχε τολμήσει, δεν είχε... ρισκάρει να διώξει τον Μπέντο.

Συμπέρασμα. Στην ατζέντα του Ολυμπιακού σήμερα δεν υπάρχουν αυτά τα ααούα και βούρ στον πατσά να πάρουμε την Πόλη, να αποκλείσουμε την Μπεσίκτας. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην ρεβάνς του 1-1. Άλλο είναι το σίγουρο. Ότι ο Ολυμπιακός του... Βούζα έχει μια αγωνία. Μη χαθεί το πρωτάθλημα. Πολύ σωστά. Η ομάδα δεν πατάει καλά. Είναι ικανή να χάνει, να μην κερδίζει και στην Ελλάδα. Ποιά Μπεσίκτας, λοιπόν. Στόχος αποκλειστικός είναι το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΦΑΛΑΚΡΟΣ