ΠΟΤΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΑΕΚΤΖΗΣ

 

Τι ψηφίζει ο Αραούχο, Τσίπρα ή Μητσοτάκη; Δεν ψηφίζει, διότι δεν είναι Έλληνας. Ψηφίζει, όμως, την ΑΕΚ, όχι π.χ. τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. «Ψηφίζει» τους οπαδούς της ΑΕΚ, όχι άλλης ομάδας.

Και από που την ξέρει την ΑΕΚ ο Αραούχο; Δεν την ήξερε. Όπως δεν ήξερε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δύο ομάδες στις οποίες δεν έκατσε η μεταγραφή του από την Λας Πάλμας. Του κλήρωσε η ΑΕΚ.

Οι αεκτζήδες ηδη τον θεωρούν «δικό τους» τον Αραούχο. Όχι τόσο γιατί φοράει τη φανέλα της δικής τους ομάδας, όσο γιατί τους κέρδισε αγωνιστικά, και για αυτό συναισθηματικά. Ο Αραούχο θα γίνει αεκτζής; Άσε τι λέει σήμερα. Ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ.

Αν ο Αραούχο συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε στην ΑΕΚ, θα ήταν επικίνδυνο για την καριέρα του να αλλάξει ομάδα. Το ρίσκο. Ο Αργεντίνος θα «δεθεί» με την αεκτζήδικη εξέδρα αν πιάνει απόδοση και πετυχαίνει γκολ με τη φανέλα της σημερινής ομάδας του.

Συμβαίνει παίκτης αξίας να μη βρει θέση στην ενδεκάδα ομάδας και να είναι όλα τα όλα τα λεφτά όταν πάρει μεταγραφή σε ανώτερη ομάδα! Όπως παίκτης που έβγαζε μάτια να μη βλέπεται όταν μετακινηθεί σε κατώτερη ομάδα.

Αν, λοιπόν, ο Αραούχο, με την ασταθή πορεία του έως σήμερα, στην πραγματικότητα με την ΑΕΚ ξεκινάει η καριέρα του, βρει σ’ αυτή την ομάδα τον αληθινό του εαυτό, τότε θα γίνει «αεκτζής». Θα ήταν ανόητος να ψάξει κάτι... καλύτερο.

Αραούχο. Πορτογάλικο όνομα. Γι αυτό το βρίσκεις και στην Βραζιλία. Αραούχο είναι κι ένα λουλούδι που φτιάχνεις βότανα.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΑΟΥΧΟ, ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!