ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

 

Τουριστικό το ταξιδάκι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και ξεκούραστη, μιλάμε και πολύ ξεκούραστη η νίκη του επί της Κασσιόπης, μόνον με 2-0. Και επειδή ήταν τόσο εύκολο το πέρασμα από το νησί του πρωταθλητή, κρύφτηκαν οι γνωστές αδυναμίες που τον χαρακτηρίζουν.

Κρίνουμε τον Ολυμπιακό τούτης της σαιζόν συνολικά, όχι μονάχα από το χθεσινό φιλικό ματσάκι, με την αδιάφορη Κασσιόπη. Ένας Ολυμπιακός που απογοήτευσε τους οπαδούς του κι όμως παίρνει πάλι το πρωτάθλημα. Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει τόσο τον πρωταθλητή, όσο τους μαϊμού ανταγωνιστές του, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Που ήταν τόσο… ανταγωνιστικοί και τελικά έβλεπαν την πλάτη του Πανιωνίου.

Αυτή είναι η κατάσταση, για να κάνουμε ταμείο. Ουδεμία σχέση έχει ο Ολυμπιακός του 2016-17 μ’ εκείνον του 2015-16. Η ημέρα με τη νύχτα. Την περασμένη σαιζόν είχε μόνον μία ήττα από την ΑΕΚ και τώρα παίρνει ξανά το πρωτάθλημα με ήττες από το ξεκίνημα, δεύτερη αγωνιστική με την Λάρισα.

Φοβερό! Μια ομάδα που σέρνεται, προχωράει ακάθεκτη για το 7ο σερί τίτλο επί Μαρινάκη, όπως επί Κόκκαλη ο Ολυμπιακός πήρε 7 πρωταθλήματα στη σειρά.


Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΜΒΑ! ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ!!!