ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

 

Αυτός που δεν έχει να φάει είναι επικίνδυνος να φτάσει εύκολα στο έγκλημα. Γνωστό από την εποχή του Αβραάμ και τον Ισαάκ. Αυτός που δεν έχει μία, και γεννημένος κακοποιός να μην είναι, δεν θα διστάσει να παρανομήσει. Το λένε από τα πρώτα-πρώτα μαθήματα της εγκληματολογίας.

Πόσα ματς πούλησε στο πρωτάθλημα η Βέροια; Μάζεψε 19 πόντους σε 27 αγώνες και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Κυκλοφορεί από παιχνίδι σε παιχνίδι χωρίς ελπίδα. Πορεία μοιρολατρική, ούτε καν το πάλαιψε για να κρατηθεί στην κατηγορία. Μέχρι που εγκατέλειψε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Σήκωσε τα χέρια.

Το ερώτημα είναι αν η Βέροια άνοιξε και τα πόδια. Και σε ποιά ματς χαρίστηκε στον αντίπαλο. Δεν έχει σημασία από ποιές ομάδες τα πήρε η Βέροια για να χάσει, αν πράγματι συνέβη αυτό. Σημασία έχει ότι μία ανώνυμη εταιρεία προβληματική έχει παρουσία στο πρωτάθλημα, άρα είναι ύποπτη να το λερώσει. Το θέμα δεν είναι η... Βέροια. Το θέμα ακουμπά την ΕΠΟ, την σούπερ ληγκ, τον αρμόδιο υπουργό.Που όλοι είναι εκτός κόλπου. Τρία πουλάκια κάθονται.

Μπουρλότο στο πρωτάθλημα βάζει η ΠΑΕ που γι’ αυτό κι εκείνο το λόγο αδυνατεί να έχει αξιόπιστη παρουσία στο πρωτάθλημα. Και καθαρή να είναι η προβληματική ΠΑΕ, με μεγαλομέτοχο ηθικό άτομο... , πονηρεύει κάποιες ΠΑΕ να κινηθούν αλεπουδιάρικα.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ