ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ… ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ

 

Στον κόσμο του ζει ο Τάκης Λεμονής. Μίλησε για την διαιτησία και τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Ότι η ομάδα του θα έπρεπε να κέρδαγε 4-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Ώπα, ρε. Και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες. Πώς να ξηγηθούμε για να βρούμε την αλήθεια; Να αφήσουμε στην άκρη τα χάλια του Ολυμπιακού και όπως οι πιτσιρικάδες να την πετάξουμε έξω από το παντελόνι για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη; Τόσες ευκαιρίες είχε ο Ολυμπιακός, και τόσες η ΑΕΚ. Δεν γίνεται έτσι ποδοσφαιρική κουβέντα.

Ακόμα και στο διάστημα που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, στο πρώτο ημίχρονο, μετά το 0-1, πάλι η ΑΕΚ έφτιαξε ευκαιρίες. Έφτασε κοντά στο γκολ. Και η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φάνηκε στο βαθμό ευκολίας που χαρακτήριζαν τις φάσεις της ΑΕΚ. Δύσκολα, με το ζόρι έφτανε στο γκολ ο Ολυμπιακός, σχεδόν άνετα η ΑΕΚ!

Μήπως ο Λεμονής θεωρεί ευκαιρίες και τις εύκολες σέντρες που ο δύο μέτρα μπόι τερματοφύλακας Ανέστης και χωρίς πίεση έπιανε την μπάλα;

Απαράδεκτο στο όνομα του Ολυμπιακού να μιλάει ο Λεμονής, και ο καθένας, για την διαιτησία. Ντροπή. Ακόμα κι αν έχει δίκιο, ακόμα και αν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μιλάμε για την διαιτησία. Γιατί; Επειδή είναι ο Ολυμπιακός! Και επειδή έχει ευνοηθεί από τα κοράκια. Και, τέλος, επειδή μία αληθινά μεγάλη ομάδα δεν περιμένει την αβάντα της διαιτησίας να κερδάει όταν έχει τα χάλια του Ολυμπιακού.