ΣΤΟ 2 - 1 ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ... ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 

Ένας αγώνας ποδοσφαιρικός δεν δίνει μονάχα το αποτέλεσμα, το σκορ. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, πέρα από την νίκη, την ήττα της μιας ομάδας.

Έχασε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Ήταν καλύτερη η κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΚ. Όχι η ΑΕΚ που άξιζε να φάει και 4 γκολ, και 3, όπως έχει ξαναγίνει στο Καραϊσκάκη από τότε που επέστρεψε στην σούπερ ληγκ.

Ήταν μια ΑΕΚ και καλύτερη και φανατισμένη απέναντι στον ψευτοτσαμπουκά Ολυμπιακό. Οι παίκτες του πρωταθλητή δεν είχαν γνήσιο, αυθόρμητο τσαμπουκά. Αυτόν που ξεσηκώνει την κερκίδα. Άσε τώρα τα νταηλίκια στυλ Ρομαό. Μιλάμε για τσαμπουκά, για παλληκαρισμό.

Η εξέδρα στο Καραϊσκάκη πήρε πρέφα ότι αυτή η ομάδα είναι τελειωμένη. Δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο. Βεβαίως ο Ολυμπιακός, ο κατώτερος της ΑΕΚ, είχε αγωνιστικότητα. Είχε φιλότιμο. Οι παίκτες δεν ήταν αδιάφοροι. Πως, όμως, να κέρδιζαν όταν δεν συγκροτούν ομάδα. Όταν είναι χαμένος στο γήπεδο ο Φουρτούνης, το επιτελικο γραφείο της ενδεκάδας.

Ο αληθινός Ολυμπιακός τούτη τη σαιζόν, δηλαδή ο πραγματικός Ολυμπιακός σήμερα, φάνηκε πανηγυρικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έχανε 1-0 και 2-1 και ήταν ανίκανος να δώσει «απαντήσεις» στην ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να αντιδράσει! Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ζητούσε μεγαλύτερο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.