ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΟΚ

 

Στον Παναθηναϊκό αφού συγκέντρωσαν τα σχετικά στοιχεία για να υποστηρίξουν την αντικανονικότητα της διεξαγωγής του αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, τελικά έκαναν πίσω. Περιορίστηκαν στις γνωστές πολυμεταχειρισμένες φιλολογίες και δεν ζήτησαν από τα αρμόδια όργανα με ένσταση την επανάληψη της ρεβάνς. Γιατί;

Ο Αλαφούζος φοβήθηκε τον... Μαρινάκη! Μήπως ο συνάδελφος πρόεδρος του Ολυμπιακού ζητήσει να κάνει παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού, και σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όπως, δηλαδή, ξηγήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και πράγματι έγινε δεκτή η παρέμβαση του εναντίον του Ολυμπιακού, στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Δεν χρειαζόταν την... άδεια, το αίτημα του Παναθηναϊκού για να παρέμβει υπέρ του ο Μαρινάκης. Ο παθών. Ο ήδη τιμωρημένος με τέσσερις αγωνιστικές στην έδρα του, για όσα κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό, στο 2-1 της ΑΕΚ.

Ποιά θα ήταν η θέση του Αλαφούζου αν προχωρούσε σε καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ως «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού; Ο όποιος Μαρινάκης θα είχε μια ακόμα ευκαιρία να καταγγείλει έκτροπα με την ευθύνη του αντιπάλου του, τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ;