ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΝΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Καμία αξία δεν έχει τι αναφέρουν τα κιτάπια της νομοθεσίας και ποιά ποινή προβλέπεται σε βάρος του Ολυμπιακού, για το κατ’ εντολήν όργιο στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Πλατανιά. Τι να τους κάνεις τους νόμους και τους κανονισμούς, όταν λείπουν τα άντερα από τον λειτουργό της τυφλής δικαιοσύνης.

Εδώ είναι Ελλάδα. Κότες είναι οι πολιτικοί επειδή εκφράζουν λαό, τη χυδαία και τραμπούκικη εκδοχή του λαού, τη φανατισμένη και σκοταδιστική μάζα. Να, γιατί επεμβαίνουν στη δικαιοσύνη, την «ανεξάρτητη, και δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της.

Να μιλήσουμε με γεγονότα. Τι άλλο πιο ξεκάθαρο, ότι εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κότσια. Συγκεκριμένα πράγματα.

- Τρις εις θάνατο καταδικάστηκαν οι Παπαδόπουλος, Μακαρέζος και Παττακός, το 1975. Δεν ισχύει η ποινή αποφάσισε νταηλίκι ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής. Γιατί; Να πάει να γαμ... η δικαιοσύνη, όταν θα στερήσει ψήφους από τη ΝΔ. Ένα ισχυρό ποσοστό του «λαού» θεωρούσε «πατριώτες» αυτά τα γελοία άτομα, τους πρωταγωνιστές της δικτατορίας.

- Το 1975 επίσης, η αρμόδια επιτροπή κατούρησε κανονικά το νόμο και απάλλαξε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπρεπε να υποβιβαστεί, κατηγορούμενος στην περιβόητη ''Υπόθεση λουλουδιών''. Γιατί γλύτωσε ο Παναθηναϊκός; Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, πρώην δήμαρχος Πειραιά και υπουργός, δικηγόρος και μέλος της επιτροπής που δίκαζε τον κατηγορούμενο για δωροδοκία Παναθηναϊκό τα έκανε επάνω του. Όπως το λέω. Και τα ψιλά και τα χοντρά του έφυγαν.

Θρύλος ο αρχηγός των Ανδριανοπουλαίων, όμως ως άτομο ένα ανθρωπάκι. Με τι ψυχή να ψηφίσει όχι σε βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά υπέρ του νόμου;

Παρακάτω. Υπόθεση «Ημίχρονο Ολυμπιακός - Πλατανιάς». Δεν το συζητάω. Αν πράγματι έγιναν όσα βγαίνουν στον αέρα, τότε της βρωμοδουλειάς προηγήθηκε «σύνθημα». Κάποιος, που έχει λόγο στον Ολυμπιακό, με νεύμα είπε «Κοπανήστε τους».

Και λες. Αν πράγματι κριθεί ένοχος ο Ολυμπιακός, θα εφαρμοστεί ο νόμος; Ούτε μια στο εκατομμύριο. Γιατί, όχι; Επειδή έχουμε κυβέρνηση ενάντια στη διαπλοκή. Υπέρ της διαφάνειας. Και στη δικαιοσύνη μια υπουργάρα, τον Κοντονή, που έχει κάνει αγώνα για την εξυγίανση, την κάθαρση. Όλες αυτές τις παπαρδέλες.


Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ... ΝΙΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ