ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

 

Δεν παίζει κανένα σενάριο Παναθηναϊκής φαντασίας για εμπλοκή, ρομαντική και τουριστική, και μια κάποια από απόσταση «επιστροφή» των Βαρδινογιάννηδων, επειδή μπήκε θέμα χρήσης των εγκαταστάσεων στην Παιανία. Ποιά είναι η αλήθεια, συγκεκριμένα γιατί η ΠΑΕ αποφάσισε να ζητήσει το αθλητικό κέντρο ιδιοκτησίας του καπετάνιου. Επειδή το τεχνικό επιτελείο έθεσε θέμα στον Αλαφούζο, ότι δεν βολεύει, δεν μας βοηθάει το Απήλιον στο Κορωπί.

Κατ’ αρχήν, ποιό είναι το «τεχνικό επιτελείο». Ο προπονητής Ουζουνίδης βέβαια με τον άνθρωπο του, το ταίρι του στη δουλειά, τον Αλβανό Μπλένταρ Κόλα. Ο Σπύρος Μαραγκός, βοηθός προπονητής κι’ αυτός, επιλογής Ουζουνίδη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που στην πορεία αν συνεχίσει στην ΠΑΕ, προβλέπεται να ξεκόψει από την «πεντάδα».

Ο πέμπτος του team είναι ο «παλιός» Παπαβασιλείου, τα καθήκοντα του οποίου είναι... άγνωστα. Ουδείς γνωρίζει τι κάνει στον Παναθηναϊκό, σίγουρα και ο ίδιος, ο οποίος στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Κάποιος, φαίνεται, ότι τον συμβούλεψε «Για να μείνεις, μη μιλάς!» Κι αυτός δεν μιλάει.

Ταλαιπωρία αποδείχθηκε το αθλητικό κέντρο που αγόρασε στο Κορωπί ο Αλαφούζος από τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσακίρη. Η ομάδα γίνεται κομμάτια. Άλλοι παίκτες αφήνουν τα αμάξια τους στο Απήλιον, άλλοι στο ξενοδοχείο, μπελάς μεγαλύτερος αν επιστρέφουν από εκτός έδρας αγώνα.

Η Παιανία προσφέρεται και ως βάση άφιξης και εξόρμησης της αποστολής, άσε τα πολλά συν των εκεί αθλητικών κι όχι εγκαταστάσεων. Ξενοδοχείο λουξ, κτήριο διοίκησης, μέχρι και λίμνη με χρυσόψαρα και νούφαρα διέθετε το κέντρο που είχε κατασκευαστεί με προδιαγραφές «Μιλανέλο».

Η ερημοποίηση στης Παιανίας ήταν η συνέπεια της προεδρίας στην ΠΑΕ του Άγγελου Φιλιππίδη. Που άλλαξε τις χρήσεις του κέντρου και μετέτρεψε το ξενοδοχείο σε «περιστερώνα» για να διαμένουν εσωτερικοί πιτσιρικάδες ταλαντούχοι, αυριανοί Καραγκούνηδες και Μπασινάδες, από την πώληση των οποίων θα κονομούσε ο Παναθηναϊκός.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ