ΓΙΑ ΝΕΟ ''ΧΑΛΙΦΗ'' ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!

 

Χαλίφης στο ποδόσφαιρο θεωρούνταν από τους αντιπάλους του ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο επικυρίαρχος του παρασκηνίου. Ο κουμανταδόρος στο χώρο. Με τη δική του την ΕΠΟ, με γιουσουφάκι του τη διαιτησία, με διαπλεκόμενες ΠΑΕ μαζί του.

Από πλευράς Παναθηναϊκού άρχισαν να πέφτουν στον αέρα οι μπιστολιές πρώτα για συγκεκριμένες υποψίες και μετά ευθείες κατηγορίες, ότι νέος χαλίφης της πιάτσας στη θέση του χαλίφη είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Με την ευκαιρία. Αραβική λέξη ο ''χαλίφης'', περισσότερο αρχηγός θρησκευτικός παρά πολιτειακός, αν και στο ισλάμ πάνε πακέτο, είναι ένα και το αυτό το κράτος με τη θρησκεία.

Μετά τον τελικό του κυπέλλου μόνο έκπληξη δεν προκαλεί που, με ανακοίνωσή της, και η ΑΕΚ κάνει λόγο για νέο... χαλιφάτο στο ποδόσφαιρο. Πλουταίνει το λεξιλόγιο μας, παράγκα, εγκληματική οργάνωση, χαλιφάτο, να παίζουμε και με τίτλους εξουσιαστικούς του μουσουλμανισμού.

Η ΑΕΚ δεν ονοματίζει τον Ιβάν Σαββίδη ως τον νέο χαλίφη, τον Βεζύρη που διαδέχεται τον πρώην χαλίφη, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και γαβ γαβ ο αλητάμπουρας στο πεζοδρόμιο.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ!