Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

 

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα ο ΠΑΟΚ, ο κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, αν ξανακερδίσει την Κυριακή την ΑΕΚ. Ούτε έχουν καμία αξία όποια μπουρμπουλήθρα βγάλουν όσοι ειρωνευτούν τον ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει το πρώτο παιχνίδι των play – offs, μάλιστα στην Τούμπα.

Το ποδόσφαιρο κουβαλάει αλήθεια και δεν προσφέρεται για πολιτική. Είναι γελοίος όποιος προσπαθεί να κάνει το μαύρο, άσπρο και αντίθετα, με βάση το… αποτέλεσμα ενός αγώνα. Επειδή, κύριοι μαλάκες, μία ομάδα πιθανόν να κερδίσει χωρίς να το αξίζει, Επειδή, προσθέτω ακόμα, κύριοι πεοκρούστες, ίσως χάσει πεντακάθαρα η ομάδα παρ ό,τι είναι ανώτερη.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Πιο σωστά υπάρχει και αδικία. Και αναξιοκρατία. Κι αυτό είναι το ακτύπητο ''μεγαλείο'' και η αγιοσύνη της στρογγυλής. Δεν μιλάς, λοιπόν, την ποδοσφαιρική γλώσσα αν πεις ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε την κλάση του επειδή πήρε τον τελικό του κυπέλλου το περασμένο Σάββατο. Όταν μέσα στους άγραφους κανόνες της μπάλας είναι και η νίκη της κατώτερης αντιπάλου. Άρα;

Άρα, αν ξανακερδίσει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, θα χαρίσει αλογοτροφή σ όποιον ισχυριστεί ότι με το σπαθί του κατέκτησε την κούπα στο Βόλο. Δηλαδή; Αν χάσει από την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα, τότε ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε το κύπελλο. Μαλακίες.

Άλλο ματς αυτό της Κυριακής. Όχι η … συνέχεια, ούτε η ρεβάνς του Βόλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ... ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ