ΜΕ ΝΤΟΚΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

 

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο τσίρκο του Παναθηναϊκού. Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους Μπαλτάκους μπήκε σ’ άλλη φάση μετά τη μεταγραφή του Ντόκεν. Ο μεγαλομέτοχος έκανε τη μεγάλη επιτυχία, και κρίσιμη, διότι θα κρίνει αποφασιστικά το ντέρμπυ με πατέρα και υιό Μπαλτάκο.

Ο θρυλικός αρχηγός της Θ. 13 ‘’Ντόκεν’’, κατά κόσμο Γιάννης Βαστάρδης, όπως το πανηγυρίζει και η εφημερίδα του Γιαννακόπουλου, στέκεται πλέον στο πλευρό του. Για να φύγουν τα ποντίκια. Οι Μπαλτάκοι.

Το τσίρκο. Φίδια χαρακτήριζε τους Μπαλτάκους ο υιός Γιαννακόπουλος, τώρα βλέπει ποντίκια στον πρόεδρο του ερασιτέχνη και τον πατέρα του. «Στους υπονόμους πάντα νικάνε οι αρουραίοι» είχε πει ένας Άγγλος συγγραφέας, ίσως ο Όσκαρ Ουάϊλντ.

«Rat-pack» είχε χαρακτηρίσει μια ομάδα εχθρών του στην έρημο ο στρατάρχης Ρόμελ της Γερμανίας.

Μια εδω, μια εκεί δεχόταν αντάρτικη επίθεση τα άρματα μάχης των χιτλερικών και γι’ αυτό ο Ρόμελ μίλησε για «ποντικοαγέλη». Rat-pack. Από λαγούμια ξεπετάγοταν στην έρημο οι «ποντικοί» και βαρούσαν τα γερμανικά τανκ.

Έκανε επίθεση με τον στρατό του «Ντόκεν» ο Γιαννακόπουλος, όμως από την πίσω πόρτα πρόλαβαν να το σκάσουν τα «ποντίκια». (Ο Νορβηγός Άρνε Ντόκεν, αρχές δεκαετίας ’80, έπαιξε στον Παναθηναϊκό δύο χρόνια και ένα στον Απόλλωνα).

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΤΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!