ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο... ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΑΣΙ

 

«Δεν κάνω πίσω!...» ξηγήθηκε ο Μαρινάκης για την επιλογή του να φέρει στον Ολυμπιακό τον Αλβανό Μπεσνίκ Χάσι. Στην πραγματικότητα το αφεντικό του πρωταθλητή δεν έκανε και... μπροστά.

Ο Μαρινάκης θέλει να κρατάει «επαφή» με τον κόσμο και γι’ αυτό έλεγε «Όχι» για τον Χάσι, όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είναι Αλβανός ο προπονητής. Επειδή γνώριζε ο εφοπλιστής πώς οι γάβροι θα στραβομουτσούνιαζαν με προπονητή Αλβανό.

Οι μέρες περνούσαν, ο Ολυμπιακός δεν έκλεινε προπονητή, και τελικά κλήρωσε Χάσι που παραμύθι φούρναρης είχε... συγκεκριμένους λόγους να τον προτιμήσει ο Μαρινάκης. Ο οποίος Μαρινάκης λέει «Δεν κάνω πίσω...». Πολύ σωστά δεν έκανε πίσω αφού πρώτα το... τόλμησε. Στο φινάλε καλύτερος ο Αλβανός από τον Λεμονή.

Του χάλασαν τη συμφωνία με τον Ουζουνίδη, όχι και από ηγέτης του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης να γίνει το γιουσουφάκι της εξέδρας. Να παίρνει πίσω το λόγο του με επαγγελματίες, για να μη φάει κράξιμο.

Όπως και να’ χει η πρόσληψη Χάσι είναι σκέτο ρίσκο. Ακριβώς διότι ο νέος προπονητής είναι... Αλβανός. Επειδή έγκαιρα ο γάβρος είχε δείξει την αντίθεση του για τον... Αλβανό.

Επιτυχία βγαίνει ο Χάσι. Όλα καλά. Αν, όμως, δεν περπατήσει ο Αλβανός, τότε θα βρωμίσει η δουλειά. Έστω ότι ο Μαρινάκης έφερνε μεγάλο όνομα και έβγαινε μάπα το καρπούζι. Κανένα πρόβλημα για τον εφοπλιστή. Το ζόρι θα ‘ναι αν αποτύχει ο Αλβανός.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΞΟΔΕΨΟΥΝ