ΤΟ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν έχει προηγούμενο στην Ιστορία αυτό που συμβαίνει με τους μεγαλομετόχους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μιλάμε για το ρεζιλίκι του αιώνα.

Δεν είναι τίποτα ο πόλεμος Μαρινάκης με Μελισσανίδη και Αλαφούζου με Μαρινάκη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα δύο αδέλφια Αγγελόπουλοι παίζουν κανονικό πιγκ- πογκ. Μία σου και μία μας. Μία εμείς, μία εσύ, και τούμπαλιν.

Ποιός φταίει; Αδιάφορο! Μάλλον, αν πεις ότι αυτή, όχι η άλλη πλευρά φταίει χάνεις τη μπάλα. Σημασία έχει πως το έργο μοιάζει με σήριαλ στο στυλ Game of Thrones και ατελείωτα επεισόδια ακραίων συμπεριφορών. Εκεί στέκεσαι. Στο αίσχος, και τα πρόσωπα των μεγαλομετόχων τα οποία έτσι κι αλλοιώς κλέβουν την παράσταση.

Ασφαλώς η μία πλευρά είναι υπαίτια. Αυτή που προκαλεί. Και πάλι θα είσαι εκτός κόλπου αν πεις ότι η εν λόγω πλευρά έχει δίκαιο, έχει άδικο. Μένεις στο γεγονός. Να παίζουν βέβαια οι Σπανούληδες και Διαμαντίδηδες, οι Καλάθηδες και Παπανικολάου, αλλά και οι κύριοι μεγαλομέτοχοι να μη βγαίνουν από σέντρα.

Και που θα πάει η δουλειά; Εγώ θα σου πω! Δεν πρόκειται να τελειώσει η κόντρα. Ποτέ! Γιατί; Να στο πω κι’ αυτό. Το ξέρεις το Ου Μπλέξεις;

Έτσι που λες. Το μπάσκετ έχει μπλέξει. Με ποιόν. Με ποιούς; Το αφήνω σ’ εσένα.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΧΙ, ΠΑΝΤΩΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ