ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ... ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

Να το πούμε με μία λέξη. Οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών που γίνονται, που θα γίνουν είναι μόνον... συντηρητικές. Σε καμία περίπτωση για να ενισχύσουν τις ομάδες. Να τις κάνουν καλύτερες. Να τους αλλάξουν επίπεδο. Σε καμία περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός θα είναι Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ αυτός που γνωρίζουμε δεκαετίες. Η ΑΕΚ να διατηρήσει τα κεκτημένα από τότε που επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός να μην χάσει κι’ άλλο έδαφος. Αυτοί είναι οι υπέρτατοι στόχοι με τις πολυδιαφημισμένες μεταφραφές.

Το εμπόριο των μεταγραφών που γίνεται από τα πρωτοσέλιδα, για να πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω, στο γνωστό παραμύθι. Λανσάρονται ονόματα ποδοσφαιριστών, λές και οι ελληνικές ομάδες την προσεχή σαιζόν θα... τρομάξουν την Ευρώπη. Περισσότερο απ’ ό,τι ο Τσίπρας χορέψει πεντοζάλη σε ταψί τους δανειστές.

Ποιές μεταγραφές; Η «μάχη» γίνεται για να βρούν κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, σε συμφέροντα τημή. Κι αν δεν είναι ελεύθερος, μήπως βολευτούν με κάποιον δανεικό. Επομένο. Λεφτά δεν υπάρχουν. Δεν βγάζει λεφτά η ποδοσφαιρική αγορά για πάρτη των ΠΑΕ.

Πολύ σωστά, λοιπόν, πολύ λογικά τα αφεντικά των ελληνικών ποδοσφαιρικών εταιρειών δεν ξοδεύονται και... σαμποτάρουν τα πρωτοσέλιδα, τα οποία όμως προσπαθούν να... εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες. Ότι με τις μεταγραφές θα γράψει... Ιστορία η ομαδάρα τους, θα αλλάξει μοίρα, όλοι οι άλλοι θα βλέπουν την πλάτη της. Τα γνωστά και πολυμεταχεισμένα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ «ΥΠΟΨΙΕΣ» ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ