ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SURVIVOR ΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

 

Τελικά, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει οργάνωση. Ουδείς στην ΠΑΕ σκέφτηκε το απλούστερο. Την έτοιμη στο πιάτο μεταγραφή. Ενός δικού τους παιδιού. Του Γιώργου Αγγελόπουλου, που λόγω σκάι του Αλαφούζου έγινε και γαμώ τη φίρμα. Και θα αφήσουν τον “Ντάνο” να πάει για δήμαρχος στη Σκιάθο και δεν θα τον πάρουν στον Παναθηναϊκό;

Για ποδοσφαιριστή, βέβαια. Η ΠΑΕ έχει χοντρό στρίμωγμα οικονομικό. Γι’ αυτό έχει μείνει πίσω στις μεταγραφές. Δεν υπάρχει σάλιο ούτε για να αποδεσμεύσει αυτούς που δεν της κάνουν.

Και τι σχέση έχει ο νικητής survivor με τη μπάλα; Δεν έχει. Ως προπονητής, όμως, του θαλάσσιου σκι ο βενζινάς Αγγελόπουλος έδειξε τα αθλητικά του προσόντα στον Άγιο Δομήνικο. Και δεν χρειάζεται προετοιμασία για να τον δοκιμάσει ο Ουζουνίδης. Από φυσικής κατάστασης το παλληκάρι είναι τούρμπο. Ρίσκο, όμως!

Βεβαίως, ρίσκο. Ποντάρεις, όμως, και στην υψηλή αναγνωρισιμότητα του τηλεοπτικού “Ντάνου”, αλλά και στη ψυχάρα του. Και να μην πάρει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό, θα ανεβάσει ψυχολογικά το πεσμένο ηθικό της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΕΟΣ! ΠΟΙΟΣ; Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ...