Ο ΝΕΥΜΑΡ ΕΡΙΞΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

 

Τα βάλανε κάτω οι άσχετοι δημοσιογράφοι κι έβγαλαν το συμπέρασμα. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ιστορία, αυτή του Νεϋμάρ από την Μπαρτσελώνα στην Παρί Σαιν Ζερμαίν. Η αποκάλυψη! Γι' αυτό είπαν τον Βραζιλιάνο "τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή".

Ο ίδιος ο αραπάκος τι είπε; Δύο λεπτα αφ' ότου έφυγε από τα χέρια του προσωπικού του κομμωτή, εμφανίστηκε φιγουράτος και καμαρωτός σ' ενα σύμπαν από κάμερες μπροστά και έριξε τη μεγάλη κουβέντα:

-Δεν ήρθα για τα λεφτά!

Ούτε ο Πύργος του Αϋφελ γκρεμοτσακίστηκε, ούτε ένας δημοσιογράφος τόλμησε να σχολιάσει πώς η τιτίκα τους κάνει πλάκα. Στο φινάλε αυτό θέλανε να ακούσουν οι οπαδοί της Παρί, αυτό που τους είπε ο χρυσωμένος ποδοσφαιριστής:

- Η καρδιά μου, όχι τα χρήματα, μ' οδήγησαν στην απόφαση να φύγω από την Βαρκελώνη και να 'ρθω στο Παρίσι. Ο Θεός μου φώτισε το δρόμο.

Λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραλέγονται όταν απευθύνεσαι στον κόσμο. Ποιά "Πόλη του Φωτός" το Παρίσι; Σκοτάδι τους έριξε ο Νεϋμάρ τζούνιορ. Πάνω στη μόστρα του την είπε και το ρουφήξανε το βύσσινο οι Γάλοι με τη μία.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ