ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

 

Έσκασε μύτη καμαρωτός και φιγουράτος. Ποιός; Το άδειο μύδι. Ένα αστείο άτομο της πολιτικής. Ένας τίποτας. Ένας πεθαμένος. Σηκώσανε μία τσιμεντόπλακα και του είπανε «έβγα έξω, πιάνεις δουλειά». Και τον αμόλυσαν στο πεζοδρόμιο των εκλογών της ΕΠΟ, όχι να δούνε τι ψάρια θα πιάσουν, αλλά να κάνουν ‘παρέμβαση¨, λέει, πολιτική στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας. Να διώξουν FIFA και UEFA. Που τους έβαλε στο παιχνίδι ο Κοντονής.


Φοβερά πράγματα. Φοβερότατα. Αντιστασιακός στις φίφες και ουέφες ο Καλατζής. Και για να κάνουν πέρα μία και καλή τα ρεμάλια, παλαιά και φρέσκα, της εγκληματικής.


Μπράβο, ρε, Κυριάκο. Αρχηγός είσαι γεννημένος, όχι της καρπαζιάς. Επιλογή Καλατζής, από την ηρωϊκή Καβάλα. Ο άφθαρτος Καλατζής, όχι κάποιο από τα ξεφτυλισμένα τσόλια της νεοδημοκρατικής παράταξης.


Κατ’ ευθείαν στέλνουν το παιδί στην κρεμάλα νούμερο επτά. Ο φαρμακοποιός Καλατζής στη μεγάλη μάχη, ένας μπαρουτοκαπνισμένος σαν αυτόν, μάχιμος αξιωματικός, όχι γραφιάς, όχι του επιτελείου. Να, όμως, που το μοτέρ δεν παίρνει μπρός.


Δεν λέω με τίποτα ότι οι εκλογές της ΕΠΟ είναι στημένες. Θα το πει, όμως, αυτός που δεν είναι κυρίζι, όταν ξέρει πώς αυτός ο νουδούς Καλατζής είναι χαμένος από χέρι. Λένε ότι έχει στο τσεπάκι δέκα κουκιά μετρημένα. Τώρα πώς από την κάλπη θα βγούν λιγώτερα, πειράζει;

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ!