Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΑΣΟ…

 

Κάποτε, πιτσιρικάς, είχε μπούκλες. Επειδή γρήγορα έχασε τα μαλλιά του, λόγω καράφλας απέκτησε το παρατσούκλι Cuchu, ''γέρος'' στα αργεντίνικα. Ο παικταράς. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και μεσουράνησε στην Ίντερ, με την οποία πήρε 5 πρωταθλήματα και το τσάμπιονς ληγκ του 2010, με προπονητή τον Μουρίνιο.

Το νέο είναι ότι σταμάτησε οριστικά το ποδόσφαιρο, αφού συμπλήρωσε τα 37 του χρόνια ο Εστεμπάν Καμπιάσο, μέχρι τον περασμένο μήνα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Λάθος!

Δεν είναι δική του απόφαση, του σεμνού και έντιμου επαγγελματία Καμπιάσο, να κρεμάσει τα παπούτσια του. Άντε, ο ένας στους δέκα να αποφασίζει εκείνος πριν της ώρας του να διακόψει τη μπάλα, το τραγούδι, το θέατρο, τέλος πάντων τη δουλειά του όταν αυτή έχει άμεση επαφή με τον κόσμο.

Πικρή η στιγμή του τέλους. Μιας τέτοιας απόφασης. Να συνεχίζει κάποιος τη ζωή του χωρίς πλέον αυτό που αγαπάει, αυτό που τον όριζε ως άνθρωπο. Ο Καμπιάσο δεν είχε πρόταση ''αξιοπρεπή'' από ομάδα. Τέλος το ποδόσφαιρο, διότι είναι η απόφαση της αγοράς, όχι ακριβώς του ίδιου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ