Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΕ.. ΤΜΗΜΑ

 

Έγραψαν τα μήντια ''λέγεται ότι ο Μελισσανίδης έδειρε τον Κούγια''. Τι θα πει… ''λέγεται''; Δεν είναι αυτή υπεύθυνη ενημέρωση. Τις έφαγε ή όχι ο δικηγόρος; Και γιατί μετά από πολλαααααά χρόνια έπαιξε ξύλο ο τίγρης δημοσίως και επισήμως.

Όσα ισχυρίζεται ο κακοποιηθείς δικηγόρος είναι αλήθεια. Και μπουνιές τον χόρτασε ο συνάδελφος του στο ποδόσφαιρο, και κλωτσές, άσε τα μπινελίκια που άκουσε σχετικά με τον ανδρισμό του.

Απαράδεκτα πράγματα. Καταδικαστέα. Τα δε σχόλια που άκουσα, που διάβασα, μιλάνε μόνα τους για το επίπεδο στο χώρο. ''Καλά του έκανε… ''. ''Τα ήθελε ο κ…ς του… ''. ''Ε. μια φορά να τις αρπάξει και ο Κούγιας που κανένας μέχρι σήμερα δεν του τις είχε βρέξει…''. '' Γεια στα χέρια του τίγρη… ''. ''Τον σακάτεψε ο ίδιος ο Μελισσανίδης, για να μη λένε ότι στέλνει μπράβους…' . Διακοπή στα πεζοδρομιακά σχόλια που ασφαλώς μας φωτογραφίζουν ως κοινωνία.

Περίεργο, γιατί ο Κούγιας, όσο κι αν είναι κατά της βίας, όσο κι αν πράγματι αυτός προκάλεσε τον Μελισσανίδη, να ηττηθεί, να βγει νοκ – άουτ στην παλαιστική αναμέτρηση. Όλοι θεωρούσαν πιο γυμνασμένο τον δικηγόρο από τον συνομήλικο του επιχειρηματία.

Άλλο περίεργο, κι αυτό αναζητά απάντηση, είναι γιατί ο Κούγιας δεν πήγε κατ’ ευθείαν στο νοσοκομείο, τέλος πάντων όπου θα τον φρόντιζαν στις πρώτες βοήθειες. Και προτίμησε πρώτα το αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλει μήνυση, κι έτσι να ρισκάρει την σωματική του υγεία, μετά τη βάναυση επίθεση Μελισσανίδη. Τελικά, ο Κούγιας δεν κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά σ' εκείνο της αρεσκείας του, στην αντίθετη πλευρά της Αττικής.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ EUROPA, ΟΧΙ CHAMPIONS LEAGUE