ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

 

Αυτά πλέον δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Να δικαιωθεί ο ανακριτής που χειρίστηκε την περιβόητη, και για την δικαιοσύνη επί της ουσίας ΑΚΟΜΑ ανύπαρκτη, εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα και να καταδικαστεί ο Ολυμπιακός. Τι ακριβώς συνέβη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr;

Για να το πάρουμε το έργο με πρόλογο, τα ΜΜΕ είναι για να ενημερώνουν, όχι να κάνουν παιχνίδια. Αμολάει μία πίπα π.χ. ο σύριζας ή η ΝΔ, ο Μαρινάκης ή ο Αλαφούζος, όμως χωρίς να την υπογράφουν. Παρουσιάζεται το κόλπο ως ''πληροφορία'', ως ρεπορτάζ. Βγαίνει στον αέρα κάτι που εξυπηρετεί αυτόν ο οποίος.., δεν έχει ευθύνη. Με τη συνέργεια των μέσων!

Καταδικάστηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη ''διαρροή'' της σε βάρος του ανακριτή Ανδρεάδη, που κατά τους μαρινοκαραπαπάδες δεν έχει μάτια για τη νέα εγκληματική οργάνωση, κάτι τέτοιο. Μάλιστα. Ο ανακριτής έκανε αγωγή και την κέρδισε. Σωστή απόφαση, όμως μισή! Ένοχη η ΠΑΕ του Μαρινάκη, όμως διέπραξαν το αδίκημα τα μήντια που είχαν δημοσιεύσει τη διαρροή. Άνευ καταχώρησης δεν υπάρχει αδίκημα.

Άλλο είναι το καπετάν σκάνδαλο. Ο ανακριτής έχει κατηγορήσει τον Μαρινάκη για αρχηγό της εγκληματικής πριν 27, όχι ημέρες, ούτε εβδομάδες. Μιλάμε για 27 μήνες!  Γιατί κρατάνε σε εκκρεμότητα αυτή την υπόθεση; Εγώ θα σου πω, και είναι αυτό τίμιο ρεπορτάζ, όχι στημένο με διαρροή. Η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να κλείσει μετά από 27 χρόνια, για να εκδικαστεί με τα όργια της νέας εγκληματικής οργάνωσης. Χαίρετε.