ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΜΠΛΕΥ…

 

Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Δεν ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό. Ποιόν κοροϊδεύουν με το σκηνικό της πλάκας ιστορίας «Επιτροπή Σωτηρίας» και με μπροστάρη τον… Βασίλη Κωνσταντίνου. Εντελώς ασόβαρη κατάσταση και φιάσκο επικοινωνιακό.

Πόσα φράγκα να μαζέψει πόρτα- πόρτα ο παλιός τερματοφύλακας; Μην πούμε το νούμερο, θα πέσει γέλιο κατσαρό. Και όποιο ποσό μαζευτεί στην καβάτζα είναι αρκετό για να αντιμετωπιστεί ο οικονομικός γολγοθάς του Παναθηναϊκού;

Θα φύγει αύριο από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης και θα κληθεί ο Νεστορίδης, από την Καλλιθέα για να τελειώσει την κατασκευή του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια. Πλάκα κάνουμε; Θα παραιτηθεί ο Μαρινάκης και το κενό του θα το καλύψουν όσοι ζουν ακόμα από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν θρύλο τον Ολυμπιακό, Δαρίβας και σία.

Το κουκλοθέατρο είναι αυτή η Επιτροπή Σωτηρίας. Δούλεμα στα ίσα. Άντε να επιστρατευτούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, από την εποχή του Ουέμπλευ. Με πρώτον και καλύτερο κράχτη τον Τότη Φυλακούρη. Να βγει μ’ ένα κοτέτσι πετεινάρια σε Γλυφάδα και Κηφισιά, να πάρει σβάρνα μαγαζιά και ταβέρνες, ντίσκο και καφετέριες.

Μη λησμονήσουμε να βάλουμε συντονιστή της αλά ΚΚΕ οικονομικής εξόρμησης τον Σιωπήλη, παράγοντα επιφανή του συλλόγου, ο οποίος θα προσδώσει ακόμα περισσότερο κύρος στην επιχείρηση ζητιανιάς. Από κοντά και η κυρία Σέβη, η οποία δεν έχει φθαρεί όπως η κυρία Αθηνά. Στελέχη της ΠΑΕ, όμως όχι χρήσιμα για τέτοια προσφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ