ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά που γράψανε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που στήριξε την ομάδα στις δύσκολες μέρες και με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε, λέει, το «μήνυμα»… Το ενωτικό και αγωνιστικό μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος, ζωντανός και, όπως η Ελλάδα, δεν πεθαίνει.

Ας προσγειωθούμε λίγο. Ε, δεν είναι και πολύ χρήσιμο να αγνοείται η πραγματικότητα. Όχι, δηλαδή, ο συναισθηματισμός να τυφλώνει και στο φινάλε να κάνει πέρα την αλήθεια της σχέσης ποδοσφαιριστών και ΠΑΕ.

Ο επαγγελματίας ήρθε στον Παναθηναϊκό και τον απασχολεί μονάχα το συμβόλαιό του. Ποιες υποχρεώσεις έχει απέναντι του η ΠΑΕ. Αν θα παίρνει τα λεφτά του. Και δεν θέλει να χάσει ούτε ένα ευρώ.

«Όλοι μαζί μία γροθιά!» λένε αυτοί που μία ζωή βγάζουν μεροκάματο από τον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν ενημέρωσαν για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ πριν σκάσει το κανόνι. Η εγκατάλειψη Αλαφούζου σημαίνει κανόνι.

Έχουν απαίτηση από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να μπουν στη θέση του ανώνυμου οπαδού που υποφέρει για την ομάδα. Κουφό. Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, που δεν είναι οπαδοί. Που ήρθαν στην ομάδα για να κάνουν μία δουλειά, κι αυτή δεν είναι να δίνουν ηθικό στην εξέδρα.

Δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα και να παίρνουν κανονικά τα λεφτά τους, χωρίς να ανησυχούν για το σήμερα και το αύριο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ