ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΤ

 

Μερσεντές είναι, αμαξάρα φιγουράτη, αλλά τρώει ένα τράκο από νταλίκα και βρίσκεται σμπαραλιασμένη εκτός εθνικής οδού. Τι κάνει ο ιδιοκτήτης και τιμονιέρης της αμαξάρας; Άμα είναι Ολυμπιακός λέει ''Δεν τρέχει κάστανο, συνεχίζω το ταξίδι μου, να φτάσω στην ώρα μου, μη χάσω το πανηγύρι που μ’ έχουν καλεσμένο…''.
Αν δεν είσαι Ολυμπιακός, δηλαδή είσαι άτομο σοβαρό, αντιλαμβάνεσαι την κρισιμότητα της κατάστασης, τότε χωρίς δεύτερη κουβέντα στέλνεις τη μερσεντάρα στο συνεργείο. Δεν έχεις άλλη επιλογή, δηλαδή.

Δεν κερδίζει Ξάνθη και Αστέρα ο Ολυμπιακός, χάνει καπάκι και από την ΑΕΚ με το αλησμόνητο 3 – 2, όμως το παίζει τραλαλά. ''Φταίει ο Χάσι, φταίει η διαιτησία. Ούτε γρατσουνιά δεν έπαθε η πόρσε, λάθος η μερσεντές. Προχωράμε κανονικά, είμαστε μια χαρά''.

Η ομάδα κάνει κρα από χιλιόμετρα ότι έχει καταφανέστατο αγωνιστικό πρόβλημα. Και ο μεν Σάββας λέει τα γνωστά τρελά, ο δε Μαρινάκης το πιο τρελό: ''Πείτε στον παοκτσή Τσίπρα ότι θα το πάρουμε πάλι και με κόντρα την κυβέρνηση…''.

Κι όταν ο Ολυμπιακός σε ρόλο αμυντικό, δηλαδή παθητικό, έδειξε πράγματι ζωντάνια κόντρα στην Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός τύπος ανακουφίστηκε. Μπόρα ήτανε και πέρασε. Και πολύ σοφά έβγαλε το συμπέρασμα:

- Το ‘χουμε στην τσέπη το πρωτάθλημα. Είμαστε καλύτεροι. Τώρα, μάλιστα, που τελειώσαμε τον Αλβανό, θα τους δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Και είδαμε το μερσεντές να τρέχει στο Καραϊσκάκη με το φίατ του Ατρομήτου. Και να κερδίζει το φίατ τη σαραβαλιασμένη τζάγκουαρ, λάθος τη μερσεντές.

Το τσακισμένο αυτοκίνητο πάει συνεργείο. Ο ασθενής πάει νοσοκομείο. Το σκάφος του Ολυμπιακού έχει ανάγκη να πάει ναυπηγείο. Για επισκευή.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ