ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ!

 

Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ την προσεχή αγωνιστική την Λαμία. Σίγουρα; Σιγουρότατα, όπως σιγουρότατο ήταν και το ''2'' με τον Κούγια. Η ομάδα συνεχίζει να πηγαίνει για πρωτάθλημα, με το στόμα. Ο στόχος δεν αλλάζει και μετά τη νέα γκέλα, το 1 – 1 με την Λάρισα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Όσο κι αν οι παοκτσήδες δυσκολεύουν μία κουβέντα λογική και γήινη. Γιατί, αλήθεια, ο ΠΑΟΚ το φωνάζει πως αυτή τη φορά δεν το χάνει. Ποιος είναι ο λόγος να επιμένει σε τέτοια αμφιβόλου σκοπιμότητας βεβαιότητα. Ποιο είναι το όφελος, δηλαδή;

Απεναντίας, μοιάζει γραφικότητα να μην κερδίζει τους μικρούς του πρωταθλήματος από τη μια ο ΠΑΟΚ και από την άλλη οι παρατρεχάμενοι και οι πρωτοσέλιδοι κλακαδόροι να βγάζουν γλώσσα. Στα έξι ματσάκια δεν κέρδισε τα μισά. Και πάει για πρωτάθλημα. Σύμφωνοι, καμία αντίρρηση. Γιατί το… διαφημίζει, όμως; Με συνέπεια η υπερβολική αισιοδοξία να βλάπτει ψυχολογικά και την ομάδα και τον κόσμο.

Η αποτυχία παίρνει πιο αρνητική διάσταση. Η απογοήτευση μετά από κάθε γκέλα σκοτώνει τον ενθουσιασμό της εξέδρας. Ειδικά ο ΠΑΟΚ, που έχει πάρει μονάχα δύο πρωταθλήματα σε 90 χρόνια και το τελευταίο πριν 33 χρόνια, του ταιριάζει να πηγαίνει στο σεμνό, στο μουλωχτό, όχι στο κάργα ξεφωνητό όταν στοχεύει υψηλά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΜΑ