ΦΕΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Η ''ΣΗΜΑΙΑ'' ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ

 

Αν βγει στη γύρα ο Αλαφούζος να κάνει έρανο για τον Παναθηναϊκό, που τον κυβέρνησε περισσότερο από 5 χρόνια, δεν θα μαζέψει ούτε ενάμισυ ευρώ. Ένα ευρώ και 50 λεπτά. Ο μπροστάρης Κωνσταντίνου, πόσα; Ο Σαραβάκος, που στρατεύθηκε στην περίφημη ''Επιτροπή Σωτηρίας'', σίγουρα μπορεί να ζητιανέψει μέχρι και 87 ευρώ, ίσως και περισσότερα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδος, ο Δημήτρης Σαραβάκος εδώ και τέσσερα χρόνια αμείβεται με 5.500 ευρώ κάθε μήνα, για άγνωστο στον κόσμο αντικείμενο εργασίας, προσφοράς στην ΠΑΕ. Ποιο να ‘ναι το νόημα της συμμετοχής του στην Ε.Ε., σ’ αυτήν την Επιτροπή Ελεημοσύνης; Φαντάζομαι όχι να συνεχίσει να διατηρεί αυτήν ή όποια άλλη οικονομική σχέση με την ανώνυμη εταιρεία ΠΑΟ.

Επαγγελματίας είναι ο ποδοσφαιριστής. Δεν φοράει τζάμπα, ούτε για τη ψυχή της γιαγιάς του τη φανέλα, όσο διαρκεί το συμβόλαιο του. Έλα, όμως, που με τον ποδοσφαιριστή δένεται συναισθηματικά η εξέδρα. Ο κόσμος της ομάδας.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι κατά πόσο οι παίκτες – σημαίες Δομάζος, Αντωνιάδης, Σαραβάκος, Καραγκούνης κ.α. συγκινούν σε τέτοιο βαθμό τους οπαδούς, ώστε αυτοί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΠΑΕΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΑ… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;