ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

 

Υπάρχει ή δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα; Υπάρχει! Και για να δώσουμε ολοκληρωμένη απάντηση, να φωτίσουμε το ερώτημα, λέμε ότι και υπήρχε, και υπάρχει ακόμα συμμορία που δίνει παραγγέλματα στα κοράκια.

Άλλο ερώτημα. Η ίδια η εγκληματική οργάνωση, η διάδοχη κατάσταση της Παράγκας, συνεχίζει τα εγκλήματα, την αλλοίωση αποτελεσμάτων στους αγώνες ή φτιάχτηκε ένα άλλο εγκληματικό συνδικάτο; Πριν δώσουμε την έγκυρη απάντηση πάμε… Σύριζα.

Το κόμμα του Τσίπρα είναι αντιμνημονιακό. Και επειδή είναι κόμμα αριστερό, επειδή έχει αρχές και συνέπεια τόσο ως αντιπολίτευση, όσο και ως κυβέρνηση, γι’ αυτό παραμένει ιδεολογικά ενάντια στο μνημόνιο. Πώς, όμως εξηγείται ο σύριζας να υπογράψει νέα μνημόνια;

Πώς εξηγούν το ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ τον Ολυμπιακού με Πανιώνιο αυτοί που ανέτρεψαν τη διαφθαρμένη διοίκηση της ΕΠΟ; Που πήραν τον έλεγχο της διαιτησίας. Που εξαφάνισαν την εγκληματική οργάνωση. Μας λένε ότι ναι μεν ο διαιτητής έκανε το 3-4 για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά δεν υπάρχει πλέον εγκληματική οργάνωση.

Διαφωνεί ο Ολυμπιακός! Που κάθε εβδομάδα διαμαρτύρεται και πριν και μετά από κάθε ματς για την διαιτησία. Και φόρα παρτίδα μιλάει ότι τον πολεμάει η εγκληματική οργάνωση.

Κανονικά οι εξυγιαντές οφείλουν να παραιτηθούν. Πήραν την εξουσία στο ποδόσφαιρο για να σταματήσουν τα χειρουργεία. Όχι... συριζαίοι και στο πρωτάθλημα, που άλλα λένε, άλλα κάνουν.

Συμπέρασμα. Υπήρχε εγκληματική οργάνωση, απόδειξη τα φαλτσοσφυρίγματα. Υπάρχει εγκληματική, απόδειξη τα φαλτσοσφυρίγματα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 3, ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΣΑ;