Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ

 

Δύο τεμάχια έριξε στο Πανιώνιο ο Ανσαριφάντ και δεν το πανηγύρισε. Και λένε τη γνωστή παπαριά, ότι ο Πανιώνιος είναι «η ομάδα της καρδιάς του». Από πού και ως που, ρε;. Σαν κάτι μαλακισμένα, που δεν μπορούν να ρίξουν γκόμενα και ερωτεύονται την πουτάνα. Γλυκάθηκαν στο μπουρδέλο με το κορίτσι και νόμισαν ότι εκείνη για πάρτη τους ξηγήθηκε ερωτιάρικα.

Κύριοι μαλάκες, εσείς που θα παρεξηγηθείτε αν πανηγυρίσει το γκολ πρώην ποδοσφαιριστής σας σε βάρος της ομαδάρας σας. Μάθετε τούτο. Δεν ανήκει σε καμία ομάδα ο ποδοσφαιριστής! Ούτε στην πρώην, την νυν και την αυριανή. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο ποδόσφαιρο.

Παρακάτω. Ο Ανσαριφάντ και ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν πανηγυρίζει όταν σκοράρει στην παλιά του ομάδα διότι δεν του το επιτρέπει η εξέδρα. Αν δείξει ότι χάρηκε το γκολ που πέτυχε, θα φάει μπινελίκια.

Σύμφωνοι, το φαινόμενο παρατηρείται και στο εξωτερικό, όχι μόνον στην Ελλάδα. Ο κάθε Ανσαριφάντ να σκοράρει και να κρύβει τη χαρά του. Δεν καταλάβατε! Ούτε θα το καταλάβουν ποτέ κάποιοι, όμως να το πούμε…

…Όταν κάνει το γκολ ο παίκτης το πανηγυρίζει όχι γιατί βοήθησε την ομάδα του, ούτε γιατί κάρφωσε τον αντίπαλο. Στα παπάρια του και οι δύο ομάδες. Η επιτυχία του είναι ΠΡΟ- ΣΩ- ΠΙ- ΚΗ. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!