ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Το ΚΚΕ να το βουλώσει! Βαρεθήκαμε αυτό το μονόλογο, να κατηγορεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τον Τσίπρα και τον Σύριζα. Κάποτε, το ένα το κόμμα του λαού ας τολμήσει να κάνει αυτοκριτική. Επειδή δικά του παιδιά, του ΚΚΕ γεννήματα είναι τόσο ο Τσίπρας και ο στρατηγικός του σύμβουλος Νίκος Καρανίκας, όσο και το 90% του Σύριζα, πριν πασοκοποιηθεί.

Τι να μας πει το ΚΚΕ, επειδή ο Τσίπρας κατέληξε σε γιουσουφάκι του Ντόναλντ Τραμπ. Ο,τι κι αν πει το ΚΚΕ χωρίς να αναγνωρίζει την ενοχή του, διότι ο Περισσός δημιούργησε, έστησε τον Συνασπισμό που έγινε Σύριζα, έχει τόσο αξία όσο αυτά που λένε τα παπαγαλάκια του Μαξίμου. Ότι ο Τσίπρας παραμένει… αριστερός, αλλά παίζει την realpolitik.

Θρίαμβος Καρανίκα! Άξιος ο μισθός του, και άσε να λένε ότι ο πρωθυπουργός απλά τον βόλεψε με αργομίσθια στο Μαξίμου, να έχει φράγκα το λυγούρι, για τα τσιγάρα του και τις τσάρκες του στις τρανσέξουαλ.

Πλάνο του σύμβουλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα ήταν όσα είπε στην Αμερική ο Τσίπρας. Να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους... πρώην φονιάδες των λαών Αμερικάνους και να ξεχάσει την κατάντια των ΗΠΑ να βγάλουν πρόεδρο του Τραμπ.

Ο Καρανίκας γράφει Ιστορία για την αριστερά της Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ