ΤΟΝ ΕΙΔΕ… ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Συνεπέστατος ο Ολυμπιακός στην κορυφαία αναμέτρηση με τον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Τα κατάφερε να μην κρύψει τα μαύρα του χάλια, που τον κρατούσαν πίσω στην βαθμολογία. Η επιτυχία! Ένας τόσο προβληματικός Ολυμπιακός μετά το 1-0 στον ΠΑΟΚ υστερεί ήδη μόλις ένα πόντο.

Φοβερό! Να έχει κάνει 20 μεταγραφές ο Ολυμπιακός και να παίζει με τον Ανδρούτσο. Να παίρνει τη νίκη από τον ΠΑΟΚ με γκολ φάβα και σκόρερ αμυντικό.Να έχει πρώτο παίκτη αμυντικό, τον Σισέ. Να μην έχει πάρει ούτε μπαλιά ο σέντερ φορ Ανσαριφάντ.

Ο ΠΑΟΚ; Η Μπαρτσελώνα της Ελλάδος. Έτσι τον είδε ο Ολυμπιακός! Όχι απλά τον φοβήθηκε, αλλά του έδωσε γήπεδο, ενώ ο πρωταθλητής συνέχισε να παίζει στο… Καμπ Νου, όχι στο Καραϊσκάκη. Όλοι πίσω, μη μας την φέρει ο Μέσι και ο Σουάρες του ΠΑΟΚ.

Όλα τα λεφτά, λέει, ήταν για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Τον διαλυμένο Ολυμπιακό, για να κάνουμε ταμείο. Τον ανίκανο να παράξει παιχνίδι, να πιέσει, να φτιάξει ευκαιρίες.

Η μεγάλη απογοήτευση του ΠΑΟΚ ήταν ότι δεν αντέδρασε μετά το γκολ του Ολυμπιακού. Δεν θύμωσε. Σα να μην έχανε στο σκορ. Δεν ένοιωθες στους παίκτες του, όλοι αλλοδαποί, την απόφαση πώς «Μόνο με αποτέλεσμα θα φύγουμε από το Καραϊσκάκη». Υπεροχή φιλολογική, περισσότερο χάρισμα του Ολυμπιακού.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ