ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ

 

Η μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Η πιο μεγάλη. Να πουλήσει παίκτες. Ποιους; Δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πουλιούνται. Πιο σωστά, ξεπουλιούνται. Όσο - όσο. Επόμενο, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την πολύ άσχημη, την κατάμαυρη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος είναι σήμερα ο «άνθρωπος του Παναθηναϊκού». Ποιος να το περίμενε ότι το παρόν και το άμεσο μέλλον της ιστορικής ομάδας εξαρτάται από τις ατζέντικες ικανότητες του κυρίου Διαμαντόπουλου. Αν καταφέρει να σπρώξει στην ξένη αγορά παίκτες, όποιος να ‘ναι, όποιος να 'ναι, προκειμένου η ΠΑΕ να αντιμετωπίσει με ρευστό τις εφιαλτικές της οικονομικές ανάγκες.

Ποιος το περίμενε ότι ο κύριος Διαμαντόπουλος θα ήταν σήμερα το πρόσωπο κλειδί, για να αναπνεύσει, να πάρει μία ανάσα το ταμείο της ΠΑΕ. Με την ευκαιρία. Συνέβη προ μηνών, όταν ουδείς υποψιαζόταν ότι ο Αλαφούζος θα την κοπανήσει από τον Παναθηναϊκό λες και δραπέτευσε από το Αλκατράζ.

Σύσκεψη «κορυφής» στα γραφεία του καναλιού. Προσκεκλημένος και ο Ουζουνίδης, ο οποίος εμφανίστηκε με τον κύριο Διαμαντόπουλο. Τα ‘χασε ο Αλαφούζος! Η σύσκεψη έγινε αφού ειπώθηκε στον Ουζουνίδη πώς δεν είναι δεκτός ο Διαμαντόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ… ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ