Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

 

Αυτό που κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Την περασμένη σαιζόν, για παράδειγμα, ήταν ένα μάτσο χάλια και ξαναπήρε το πρωτάθλημα. Στις 9 μέχρι τώρα αγωνιστικές ο Ολυμπιακός συναγωνίζεται τις μεγαλύτερες και καλύτερες προσφορές των πιο φιρμάτων σουπερμάρκετ.

Χαρίζει βαθμούς ο Ολυμπιακός. Λέμε «χαρίζει», στην πραγματικότητα είναι χειρότερος από πέρυσι και γι’ αυτό δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα σύμφωνα με τα λεφτά που έχει ξοδέψει στο ρόστερ.

Κι όμως, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ χαζεύουν! Δεν εκμεταλλεύονται την ευκαιρία. Να ψωνίσουν αυτοί το πρωτάθλημα, να σπάσουν το σερί του Ολυμπιακού.
Ο κόσμος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θέλουν ένα πρωτάθλημα. Στο φινάλε αυτοί οι δύο έχουν υποχρέωση να το πάρουν. Επιτέλους! Γιατί, λοιπόν, δεν εκμεταλλεύονται την περίπτωση;

Το βλέπουν, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει μπάλα με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο. Είναι ομάδα που δεν βλέπεται. Για να μη έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, ένα σημαίνει. Έχουν κι αυτοί οι δύο τα δικά τους προβλήματα.


Διαβάστε ακόμα:

«ΜΗΝΥΜΑ» Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΑΒΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ