«ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ… ΣΤΟΜΑ

 

«Θα το γυρίσουμε!...» λένε οι έτσι ότι είπαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σε ποιους τα λένε αυτά που υποτίθεται λένε οι ποδοσφαιριστές, μάλιστα με όρκο τιμής; Στους haute couture φιλάθλους του θρύλου, τους και πολύ κουλτουριάρηδες. Τους προσφέρουν αστακό, όμως όχι το ψαχνό, μόνον τα τσόφλια.

Δεν χρειάστηκε να κάνει στρηπτήζ στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός. Τόσο γυμνός εμφανίστηκε στο ντέρμπυ. Μαύρα χάλια. Κι αντί να δουν το πρόβλημα, παίζουν το έργο Η Χουχου από το Αλγέρι. Με το στόμα, λέει, θα τη στρώσουν τη δουλειά. Μαγικά. Ταχυδακτυλουργικά. Με σύστημα αντικατοπρισμού. Και απόψε με την Μπαρτσελώνα θα της... δείξουν αυτό που παρέλειψαν με τον Παναθηναϊκό. Να του δώσουν ένα χέρι ξύλο.

Δεν υπάρχουν αιτίες που ο πρωταθλητής είναι ανίκανος να παίξει ως ομάδα. Από… σύμπτωση, ρε, παιδί μου,κατά τύχη, κατά… λάθος παρουσιάζει αυτή την άθλια αγωνιστική εικόνα. Οπότε η απόφαση «Να το γυρίσουν» πάρθηκε ομόφωνα και δια βοής. Και μετά τα αστακότσουφλια, για επιδόρπιο, θα προσφέρουν στους ωτ κουτύρ φιλάθλους παστέλι με τζατζίκι.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ ΔΕΝ… ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!