Ο ΠΑΟΚ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

 

Στο 8 το κοράκι αφήνει με δέκα παίκτες την ΑΕΚ. Τι άλλο καλύτερο για τον ΠΑΟΚ! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι!!! Από τη μία σοκ για την ΑΕΚ, από την άλλη η απόφαση του διαιτητή άνοιγε το δρόμο για μία, επιτέλους, επιτυχία κομβική, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βγει μπροστά στο πρωτάθλημα.

Και ποια ήταν η συνέχεια; Ένας καταραμένος ΠΑΟΚ, που μία ζωή έχει μάθει στα δάκρυα και την αδικία, στις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες, τρώει γκολ από την ΑΕΚ των δέκα παικτών. Και δεν ανταποδίδει.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Γιατί ο ΠΑΟΚ με τους βρυχηθμούς λιονταριού τελικά προκύπτει στις πορδές χήνας. Που να το μάθει ο ΠΑΟΚ ότι το παπάρι δεν ξυρίζει, αλλά ξυρίζεται.

Λεωφόρος άνοιξε μπροστά στον ΠΑΟΚ με την αποβολή του Αραούχο, μάλιστα όταν είχε να αντιμετωπίσει μία ταλαιπωρημένη από την Μίλαν ΑΕΚ. Και το παοκάκι έψαχνε να την κοπανήσει σε χωματόδρομο. Μία λακούβα έψαχνε να πατήσει, γιατί δεν είναι ΑΚΟΜΑ σε θέση να συμβιβαστεί με την επιτυχία. Δεν την ξέρει! Δεν την θέλει.

Να τον αδικούνε θέλει ο ΠΑΟΚ. Να τον κυνηγάνε οι εγκληματικές οργανώσεις. Και το κράτος των Αθηνών. Εμετό κάνει όταν βλέπει το στρωμένο βούτυρο στο ψωμί του, όπως με την ΑΕΚ. Τα έκανε επάνω του ο ΠΑΟΚ σ’ ένα παιχνίδι στημένο στα μέτρα του.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΟΚ