ΤΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Παλιόπαιδο ο κύριος Γιάννης Αναστασίου. Σφράγισε επιταγή του Παναθηναϊκού. Επαγγελματίας είναι, του χρωστάει ο Αλαφούζος, όμως δεν κάνουν έτσι όσοι είναι… μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας. Έτσι το λένε. Και δεν ντρέπονται. Πώς τα φέσια της ΠΑΕ ας τα ξεχάσουν υπέρ πίστεως και ιδέας.

Έχουμε πήξει στο ποδόσφαιρο από ιδεολογίες. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της ξεχωριστή ιδεολογία. Όχι ίσα και όμοια η ιδεολογία του Παναθηναϊκού π.χ. μ’ εκείνη του Αχαρναϊκού και του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ηρακλέους.

Ο Ρότσα δεν έχει επιταγή στα χέρια του, αλλά κι αν είχε δεν θα την σφράγιζε, όπως έκανε το παλιόπαιδο ο Αναστασίου. Ένα χαρτί έχει ότι του χρωστάνε. Ο Τζιλμπέρτο Σύλβα, κύριος κι αυτός, μέχρι στιγμής δεν σφράγισε επιταγή. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που έχει δικηγόρο τον Λίβα του Ολυμπιακού, θα σφραγίσει; Ο Εκι Γκονζάλες;

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα με τα βερεσέδια και τα χρωστούμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ευτυχώς που βρίσκεται ένα ξενοδοχείο στο Μαρούσι για την παραμονή των παικτών. Ο Τσακίρης, που πούλησε την έκταση στο Κορωπί, απλήρωτος κι αυτός. Για τον Βαρδινογιάννη, δεν γίνεται λόγος. Δεν παίρνει μία για τη χρήση της Παιανίας από τις ακαδημίες της ΠΑΕ, μήπως πληρώνει και την ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ