Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ... ΓΗΠΕΔΟ

 

Από ‘δω και πέρα, λέει, ο Ολυμπιακός θα παίζει για τον... Μαρινάκη. Για να μπει στο μάτι των εχθρών του θρύλου. Των λασπολόγων, που τα κατάφεραν να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη ο πρόεδρος.

Κατ’ αρχήν. Δεν είναι υγεία να παίζει μία ομάδα για οτηδήποτε άλλο εκτός από το... ποδόσφαιρο. Ούτε για την πατρίδα παίζει η ομάδα, ούτε για κάποια... ιδεολογία, θρησκεία. Πολύ περισσότερο για έναν ζωντανό ή πεθαμένο.

Δηλαδή. Αν αρχίσει να πλακώνει τις νίκες ο Ολυμπιακός, αν πάρει πάλι το πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει ότι ο Μαρινάκης είναι αθώος; Κι αν το χάσει το κατσαρόλι, τότε σίγουρα ο πρόεδρος την είχε κάνει την κουτσουκέλα; Δεν τα λες αυτά ούτε στα αστεία.

Το ποδόσφαιρο προσφέρεται για ανέκδοτα, για πλακίτσες, όμως όχι μέχρι εκεί. Ότι π.χ. ποδοσφαιριστές που μόλις πριν λίγους μήνες δεν γνώριζαν ποιος είναι ο Μαρινάκης, ούτε αν υπάρχει Ολυμπιακός, σήμερα που φόρεσαν τη φανέλα του, να παίζουν για να... δικαιώσουν ηθικά το αφεντικό τους. Αρρωστημένα πράγματα είναι αυτά.
Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Αγνό πράμα για αγνά μυαλά. Δεν είναι μέσο το ποδόσφαιρο για να τιμωρηθεί κάποιος, να πάρει εκδίκηση άλλος να δικαστεί, να αθωωθεί, Τι μαλακίες είναι αυτές.

Διαβάστε ακόμα:

«ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…», ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ