ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ… ΚΑΡΣΕΛΑΔΕΣ

 

Έχει σκάρτο πράμα μπόλικο ο Ολυμπιακός. Ποδοσφαιριστές φιρμάτους και με μισθό πολύ μεγαλύτερο από συνάδελφους τους βασικούς και απαραίτητους στους αντιπάλους του πρωταθλητή. Ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες τους οποίους η ομάδα δεν τους εμπιστεύεται. Τι συμβαίνει;

Κάτι στραβό παίζει στον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν ισχυριστεί κάποιος ότι το πρόβλημα απλά προέρχεται από… σύμπτωση. Θέμα τύχης, ρε, παιδί μου. Ίσως, πάλι, να έγινε κακή επιλογή και μαζεύτηκαν οι Καρσελάδες. Που βγαίνουν στο γήπεδο και δεν ξέρεις τι ψαριά θα πιάσουν. Εμενίκε, Μίλιτς, Μάρτινς, Βούκοβιτς και σία.

Δεν ακούγεται καλά ότι ο Λεμονής είναι αυτός που θα περάσει όλο τον παικτικό θίασο από ακτινογραφίες. Και τον Λεμονή ποιος θα τον κρίνει ως υπέρτατο εκτιμητή, αν πράγματι έχει αναλάβει να ζυγίσει ποιοι κάνουν, ποιοι όχι.

Μήπως δεν φταίνε οι πολυφωτογραφημένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν πάρει θέση στην ενδεκάδα; Μήπως τους αναθέτουν ρόλο που δεν μπορούν να ανταποκριθούν; Μήπως ο προπονητής δεν λαμβάνει κατ’ αρχήν υπ’ όψιν την ποδοσφαιρική «φύση» του καθένα, για να στήσει αξιόμαχη και αποτελεσματική ενδεκάδα; Μήπως.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ, ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ