Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ… ΓΙΑΤΡΟ!

 

Όταν δεν είσαι καλά, πας στον γιατρό. Ποιος δεν επισκέπτεται τον δόκτωρα; Αυτός που φοβάται. Αποφεύγει να ακούσει κάτι που πιθανόν να είναι δυσάρεστο. Δεν θέλει να το πληροφορηθεί. Και πείθει τον εαυτό του, «Δεν έχω τίποτα».

Δεν πάει, ακόμα, στον γιατρό να εξεταστεί αυτός που είναι αδιάφορος. Συνειδητά. Δεν τον ενδιαφέρει η υγεία του. Το φαινόμενο που παίζει χρόνια στον ΠΑΟΚ!
Κάθε χρόνο αποτυχαίνει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ποτέ δεν έψαξε να βρει τι φταίει. Ρε, ένα μικρόβιο πιθανόν να του κάνει τη ζημιά. Δεν το ξέρει! Ούτε θέλει να το μάθει.

Κέρδισε στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ και επιτόπου ξεχάστηκε το πρόβλημα. Το ότι, δηλαδή, στα έξι ματς πρωταθλήματος εκτός έδρας δεν κατάφερε να κερδίσει. Κι όχι μόνον! Είχε και πολύ άσχημη απόδοση με Απόλλωνες και Λεβαδειακούς, Πανιώνιους και Λάρισες.
Ακόμα κι αν είχε επισκεφθεί γιατρό ο ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν είχε βρει ο μάστορας τι φταίει στον ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν του έδωσε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, πάλι μ’ ένα μόνο χάπι που πρόλαβε να πάρει ο ΠΑΟΚ, δεν θεραπεύτηκε! Κέρδισε στην Ξάνθη, όμως το πρόβλημα παραμένει.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ