ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

 

Όσο θα φτιάξει γήπεδο στον Παναθηναϊκό η κυβέρνηση, άλλο τόσο «κάτι θα κάνει» να σώσει την ομάδα. Να την κρατήσει ζωντανή. Και, αποκαλύπτω, πώς θα συμβεί αυτό το απίθανο. Η σωτηρία θα πραγματοποιηθεί με μαγικά. Ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ, αλλά έπεσε στην Β’ εθνική, για να μη ξεχνιόμαστε. Αγωνιστικά. Το ίδιο και η επίσης ιστορική ομάδα, ο Άρης.

Η κατάσταση, μάλιστα, στον Παναθηναϊκό είναι ακόμα χειρώτερη, σε σύγκριση μ’ εκείνη της ΑΕΚ και του Άρεως, όταν υποβιβάστηκαν. Και την κατάσταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος γλύτωσε λόγω της εμπλοκής Ιβάν Σαββίδη.

Απίθανο να μην πέσει στην Β’ εθνική ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά. Στην πραγματικότητα η ομάδα έχει ΗΔΗ τελειώσει. Το είδαμε ξεκάθαρα στο ματσάκι στη Λεωφόρο, όπου θα ήταν γκραν σουξέ έκπληξη να μην το πάρει ο Πανιώνιος.

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, αυτός που ξέραμε ως Παναθηναϊκός. Απλά δεν μπορεί ο καθένας, πολύ περισσότερο ο οπαδός της ομάδος, να το δεχθεί. Ότι η ομάδα είναι καθαρισμένη. Και σ’ αυτό δεν φταίει κανένας, εκτός από τα αφεντικά. Αυτοί που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ τα τελευταία δέκα χρόνια. Από την καταραμένη πολυμετοχικότητα.
Επιτέλους! Μιλάμε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για την εταιρεία Παναθηναϊκός. Οι φίλαθλοι, οι οπαδοί ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν αγαπάνε την ομάδα, είναι αδύνατον να την βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΡΗΚΑΝ… ΛΕΦΤΑ!