ΤΟ «ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ» ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΓΚΕΛΕΣ

 

Δεν είναι έκπληξη το 0-0 της ΑΕΚ με τον Απόλλων στο ΟΑΚΑ. Απεναντίας, είναι ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, έχει σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, στοχεύει στον τίτλο, όμως… Δεν αγνοείται το «ποινικό μητρώο» της, μετά τη επιστροφή της στη σούπερ ληγκ.

Στο περασμένο πρωτάθλημα, αυτό του 2016-17, η ΑΕΚ έφερε 0-0 με Παναιτωλικό, με Ηρακλή, με Πανιώνιο. Με κατώτερους αντιπάλους. Όπως επίσης την ίδια σαιζόν με Ατρόμητο 2-2 και ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.

Αυτή είναι η ΑΕΚ, αυτή που δείχνει στο γήπεδο τον αγωνιστικό της εαυτό. Πριν… κόψει βαθμούς από τον Απόλλωνα, το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΚ είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο με 1-0.

Γκέλες, δηλαδή, αποτυχίες έδρας με ομάδες πιο πίσω στη βαθμολογία, η ΑΕΚ έκανε και τη σαιζόν 2015-16, την πρώτη της επιστροφής της. Με Ξάνθη 0-0, με Αστέρα 0-1, με Λεβαδειακό 1-2.

Ομάδα που κάνει αληθινό πρωταθλητισμό με τους «μικρούς» της κατηγορίας ξεκινάει στα εντός έδρας με 2-0, τουλάχιστον. Όταν το έργο παίζεται στο 0-0 και στην κόψη του ξυραφιού, τότε κάποια στιγμή στραβώνει. Και προκύπτει η ανάποδη.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ