Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ Κ…ΔΑΚΤΥΛΑ

 

Η ΕΠΟ, αυτή που δεν υπάρχει στον ορίζοντα, αν έπιανε από το αυτί τον Παναθηναϊκό, και του ξηγιότανε αλμυρό φιστίκι, τι θα λέγανε οι Αλαφούζοι και Τουμαζάτοι; Ότι τους αδικάνε, ότι τους κάνουνε πόλεμο, σαν τον πόλεμο που κάνουνε στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη.

Και καλά η ΕΠΟ, μια ζωή είναι ψόφιος κοριός. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού σήμερα, λέω για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της ΠΑΕ του Αλαφούζου, κάνει το κορόιδο και η UEFA. Περίεργα πράγματα. Ύποπτα πράγματα.

Έρχεται το φιρμάνι απ’ έξω και το γράφει ξεκάθαρα. Τακτοποιείστε εσείς του Παναθηναϊκού τα φέσια σας, δεν πάει άλλο, η υπομονή μας ήταν μέχρι εδώ, διαφορετικά βλέπετε κόκκινη κάρτα. Βγαίνετε από το χάρτη.

Και τι κάνει ο Παναθηναϊκός; Και δεν πληρώνει σ’ όσους χρωστάει, και εκεί που δεν πιάνει μελάνι γράφει ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ, το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ, και κάνει… μεταγραφές. Μόνον;

Κάνει και το άλλο. Ψάχνεται η ΠΑΕ του Αλαφούζου να πουλήσει και να κονομήσει από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών που τους πήρε χωρίς να... πληρώσει. Και άσε την «Θύρα 13» να βγάζει τα απωθημένα της, τον οπαδικό της πατριωτισμό, βρίζοντας την ακατανόμαστη οικογένεια των Βαρδινογιάνηδων, το βοθρολίμανο του Πειραιά και τον Αλαφούζο γιατί από το κανάλι του εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση.

Το θέμα είναι καθαρά Παναθηναϊκό. Όχι βαρδινογιαννικό, όχι αντιολυμπιακό, όχι αντιαλαφούζικο. Εδώ παίζει ένα όργιο που φως φανάρι στέλνει τον Παναθηναϊκό στο λάκκο με τα κωλοδάκτυλα. Και κάποιοι ακόμα θολώνουν το νερά με τις μεταγραφές αλά Οικονόμου που κάνει η ομαδάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΜΑ ΕΛΖΜΠΙΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΖΙ