ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΑΛΑ… ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

 

Διάλογος στον αέρα ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους. Λέει ο ένας: «Ο Μαρίνος είναι λυπημένος…». Όχι ο Ουζουνίδης, ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τον προπονητή του Παναθηναϊκού τον αποκάλεσε «Μαρίνο».

Ο δεύτερος δημοσιογράφος αναρωτιέται: «Πόσο λυπημένος είναι ο… Μαρίνος;». Επιβεβαιώνει ο πρώτος: «Η ομάδα έχασε και ο Μαρίνος είναι πολύ λυπημένος…».

Ο πρώτος δημοσιογράφος απευθύνεται τώρα στους τηλεθεατές, οι οποίοι βέβαια άκουσαν τις προηγούμενες ατάκες που αντάλλαξαν οι δύο συνάδελφοι: «Πράγματι, λοιπόν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι λυπημένος για την ήττα…». Ήταν απαραίτητη η διευκρίνιση, διότι πάντα υπάρχει η περίπτωση να ήταν ευχαριστημένος ο… Μαρίνος με την ήττα.

Τον Παπανδρέου, τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον έλεγαν «Ανδρέα». Αυτό ο Ανδρέας, εκείνο ο Ανδρέας. Απόδειξη ότι το εν λόγω άτομο ήταν πια οικείο και αγαπητό, τόσο που το αποκαλούσαν με το μικρό του όνομα.

Έλεγες «Αντρέας» και η σκέψη πήγαινε κατ’ ευθείαν στον Παπανδρέου. Λάκης; Στον Λαζόπουλο. Σάκης; Στον Ρουβά. Μάνος; Στον Χατζηδάκη. Μελίνα; Στην Μέρκουρη. Μίκης; Στον Θεοδωράκη. Αλίκη; Στην Βουγιουκλάκη. Στέλιος; Στον Καζατζίδη.

Με το ζόρι κάποιοι «προσπαθούν» να επιβάλουν στην ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα ένα όνομα, του Ουζουνίδη. Ότι ο «Μαρίνος» είναι όλα τα λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΡΟΝΙΑ 40 ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ