Η ΓΚΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ»

 

Άλλο χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με Λεμονή, άλλο με προπονητή κάποιον πάνω από τα μέτρα του Ολυμπιακού. Να ξέρουμε τι λέμε. Ποιος Λεμονής; Το λάθος Μαρινάκη δεν είναι ότι τον έστειλε, αλλά ότι του έδωσε την ομάδα. Τον έβαλε στον πάγκο του πρωταθλητή.

Δεν μετράει στη λογική του κόσμου ότι η ομάδα από «πίσω» στη βαθμολογία με Λεμονή βγήκε μπροστά, πρώτη. Θεωρείται, καλώς, κακώς, σκέτο ρίσκο να συνέχιζε ο Ολυμπιακός με τον Λεμονή, ο οποίος δεν είναι καταξιωμένος προπονητής. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, αντιμετώπιζε τον κύριο Τάκη ως «στρατιώτη». Ένα είδος εθελοντή, πυροσβεστικού τύπου προπονητή.

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, πολύ σωστά σκεπτόμενος την πάρτη του, το προσωπικό του μέγεθος απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού, δεν θα ήθελε να χάσει το πρωτάθλημα με προπονητή τον Λεμονή. Όταν, μάλιστα οι «κεραίες» των άμεσων συνεργατών του συλλαμβάνουν κινήσεις «άγριες» και «αδίστακτες» από πλευράς Ιβάν. Πράγματι, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ''τα δίνει όλα'', για πρώτη φορά έχει πάρει τόσο σοβαρά την υπόθεση πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το άλλο, ναι, ο Γκαρσία αντί του Λεμονή είναι πάνω από τα μέτρα του Ολυμπιακού. Αυτός ο Γκαρσίας με τα συν και τα πλην του. Με τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του όπως καταγράφονται στο βιογραφικό του.

Δεν κατάλαβα. Θα τον έπαιρνε προπονητή αυτόν τον Γκαρσία η Άρσεναλ ή η Ντόρτνμουντ; Η Αθλέτικο ή η Γιουβέντους; Ποτέ. Μια χαρά είναι τα κυβικά του για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ… ΤΣΙΠΡΑ!