ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα παίζεται και στο παρασκήνιο. Αυτό δεν το συζητάμε. Κάθε ομάδα, ανάλογα με δύναμη πυρός, είναι σε εξωαγωνιστική ετοιμότητα να «παρέμβει» ή να προλάβει εχθρική κίνηση. Περισσότερο από κάθε άλλο πρωτάθλημα στη δυτική Ευρώπη, το ελληνικό κρίνεται στο παρασκήνιο. Γνωστό αυτό από τότε που βγήκαν οι λάσπες.

Απαραίτητη διευκρίνιση. Οι ίδιες οι ΠΑΕ, ασφαλώς για λόγους ''επικοινωνιακούς'', τουτέστιν για να έχουν εκ των προτέρων δικαιολογίες σε περίπτωση απώλειας του τίτλου, υπερεκτιμούν τις... παρενέργειες του παρασκηνίου. Έχασε το πρωτάθλημα η ομάδα; Δεν το έχασε καθαρά, διότι το παρασκήνιο, η εγκληματική οργάνωση δούλεψε για τον αντίπαλο. Αυτή είναι η ακαταμάχητη συνταγή των ομάδων και επί ΠΑΕ.

Τι τρέχει στο πρωτάθλημα του 2018; Από πλευράς Ολυμπιακού περνάει συνεχώς το μήνυμα ότι αντίπαλος είναι η... κυβέρνηση. Ότι Τσίπρας και υπουργοί του Σύριζα βάζουν χέρι υπέρ του ΠΑΟΚ κυρίως και σε βάρος του πρωταθλητή. Αλήθεια, το Μαξίμου μπερδεύεται στο πρωτάθλημα;

Μαλακίες. Δεν το αποκλείω ο πρωθυπουργός να έχει… πολιτικές σκέψεις, στο ποδόσφαιρο, να εκτιμά ότι πολιτικά θα τον ωφελήσει το γεγονός να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Και λοιπόν; Και το παρασκήνιο θέλει… ικανότητες!

Τσίπρας, Κοντονής και σία είναι της πλάκας στην παραγωγή αποτελέσματος. Άλλο να μη θέλουν π.χ. τον Ολυμπιακό, κι άλλο ότι είναι σε θέση παρασκηνιακά να φρενάρουν τον Ολυμπιακό, την κάθε ομάδα, ακόμα κι αν αδιαφορούν μήπως τους πάρουν πρέφα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ