ΒΡΑΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

 

Πολύ σπέσιαλ ξηγήθηκε ο Μελισσανίδης στον τσογλανισμό του Βράνιες. Και ο ποδοσφαιριστής «επέστρεψε» στην ομάδα με κατεβασμένο κεφάλι και η ΑΕΚ κράτησε αξιοπρέπεια, την καλύτερη απάντηση έδωσε στο φτύσιμο που έφαγε από τον Βόσνιο μάγκα. Όσο για τη γυριστή του επαγγελματία Βράνιες, ότι ''Εγώ είμαι εδώ, έχω απόδειξη ποιος είμαι…'', αυτά είναι να τα ρίχνεις στην τουαλέτα και να τραβάς καζανάκι.

Δεν υπάρχει κανένας Βράνιες στην ΑΕΚ. Ούτε για τον Βράνιες υπάρχει καμία ΑΕΚ. Της πλάκας είναι αυτά ότι ''Είμαστε μία οικογένεια… '' που λένε διοικήσεις και ποδοσφαιριστές. Ο καθένας κυτττάει το συμφέρον του. Η ΠΑΕ και ο παίκτης.

Ούτε η ΑΕΚ ήξερε κανένα Βράνιες. Ούτε ο παίκτης ήξερε καμία ΑΕΚ. Κι αύριο, σε έξι μήνες, σε δυο χρόνια, όποτε, οι δύο πλευρές θα έχουν ξεχάσει τη σημερινή τους συμβολαιογραφικού τύπου σχέση τους.

Θέλει να φύγει από την ΑΕΚ ο Βράνιες. Γιατί; Να πάει αλλού, σε καλύτερο μαγαζί. Δικαίωμα του. Δεν ξηγήθηκε σωστά. Έκανε «παιχνίδι» κι έχασε. Νόμισε ότι θα κερδίσει την παρτίδα με τον τσαμπουκά του.

Τι κάνει η ΑΕΚ με τον Βράνιες τώρα; Τι άλλο, παρά να ψάξει να τον «δώσει» και να κονομήσει. Όσο γίνεται περισσότερα. Δεν της συμφέρει να κρατάει παίκτη που θαρρεί καλώς, κακώς άσχετο αυτό, πώς μπορεί να απλώσει τα πόδια του σε μεγαλύτερο στρώμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ