ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Πολύ δυνατός εφοπλιστής ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα κάνουν ταμείο τα περισσότερα από τα 50 παπόρια του. Έχει τόσα λεφτά και κερδίζει τόσα πολλά που δεν ξέρει τι να τα κάνει. Γι’ αυτό ρίχνει πακέτα της θάλασσας και στη ξηρά. Σε «επενδύσεις» που μάλλον είναι απίθανο να του αποφέρουν κέρδη.

Κανένα πρόβλημα. Αρκεί που βοηθάει ο Μαρινάκης με τον τρόπο του, τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και την ενημέρωση του κόσμου. Βγάζει λεφτά από τον εφοπλισμό, ξοδεύει λεφτά για τον Ολυμπιακό, το Δήμο Πειραιά, τα ΜΜΕ συμφερόντων του.

Σα να χρωστάει ενεργεί ο Μαρινάκης. Το λέει δημοσίως και επισήμως ο άνθρωπος «Χρωστάω το 8ο πρωτάθλημα στον κόσμο του Ολυμπιακού». Τέτοια υποχρέωση! Βασανιστήριο σκέτο. Να κουβαλάει τέτοιο βάρος. Πήρε επτά σερί πρωταθλήματα, όμως το… βάρος, όχι το σωματικό του, όχι τα κιλά του, αλλά η ευθύνη του να εξοφλήσει το… χρέος του στους γάβρους. Το όγδοο στη σειρά πρωτάθλημα.

Ο Μαρινάκης μοιάζει με τους δυστυχείς που κάθε χρόνο είναι ταμμένοι στην Παναγία της Τήνου. Κουτσοί, στραβοί, καρκινοπαθείς, όποιο σακατηλίκι έχουν, και στα γόνατα σερνάμενοι τρέχουν να προσκυνήσουν την Τηνιακή Παναγία. Αμάν, μη χάσει το όγδοο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Γιατί το χρωστάει.

Αλήθεια, πόσα στη σούμα πρωταθλήματα χρωστάει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό;

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΦΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΑΕΚ;