Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΚ

 

Κακοποίηση του ποδόσφαιρου από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αυτή είναι η σοβαρή εκτίμηση του πραγματικού ποδοσφαιρόφιλου για το… μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη.

Οι δύο από τους κορυφαίους εκφραστές του ελληνικού ποδοσφαίρου κατάδειξαν τη φτώχια τους. Τη μετριότητα τους. Την ολοτελή απουσία ποιότητας που χαρακτήριζε το παιχνίδι τους.

Ένας 90λεπτος αγώνας με 56 φάουλ. Μία απαράδεκτη ποδοσφαιρική παράσταση, που σημαδεύτηκε με σκληρά μαρκαρίσματα και 56(!!!) διακοπές.

Κι όμως! Σε μία αναμέτρηση που ποδοσφαιρικά ήταν για πέταμα, με βαθμολογία μηδέν, προέκυψε το θρίλερ! Αυτό που ουδείς φανταζόταν. Από το πουθενά, στα τελευταία λεπτά μπήκαν δύο γκολ κι’ ένα ακόμα στα τελειώματα. Μίλησε ο νόμος της μπάλας!

Έγινε η μεγάλη ανατροπή, όχι με τη συμβολή των δύο ομάδων, όχι με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά χάρη στη συνωμοσία του αιώνιου ποδοσφαίρου. Ναι, το ποδόσφαιρο τιμώρησε και εξέθεσε και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Αυτό, δηλαδή, που δεν μπορούσαν να προσφέρουν οι δύο αντίπαλοι, το κατάφερε από μόνο του το ποδόσφαιρο. Όχι, τους είπε το ποδόσφαιρο, δεν θα φύγετε από το γήπεδο, αν δεν μιλήσω και εγώ. Αφού εσείς είστε ανίκανοι να δώσετε ένα χρώμα, ένα νόημα στο ντέρμπυ, θα το κάνω εγώ, το ποδόσφαιρο. Και πριν τελειώσει το ντέρμπυ ο θεός της μπάλας έβαλε σασπένς σ’ ένα ξενέρωτο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!