Ο ΠΑΟΚ ΠΙΑ ''ΒΛΕΠΕΙ'' ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

 
Με στόχο και ελπίδες να πρωταγωνιστήσουν ξεκίνησαν πριν πέντε μήνες οι τέσσερις σεσημασμένοι. Οιγνωστοί και μη εξαιρετέοι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Ήδη, οι δύο είναι χαίρετε. Ο μεν Ολυμπιακός έμεινε από καύσιμα, και κυκλοφορεί με ξεφούσκωτα λάστιχα. Ο δε Παναθηναϊκός είναι κλαίει η μάνα μου στο μνήμα. Δεν του λες ούτε ''Άντε, του χρόνου πάλι''. Είναι σε τόσο χοντρο λούκι η δουλειά που για να συνέλθει η ομάδα θα χρειαστεί να γίνουν πράματα και θάματα, που δεν φαίνονται στον ορίζοντα.
Με το μαξιλάρι του 2-0 στον πρώτο αγώνα και χωρίς τους δανεικούς του παίκτες ο Ατρόμητος, πέρασε τραίνο 3-1 ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι. Μια ακόμα νίκη στο σερί του. Όχι μόνο! Μια ακόμα επιβεβαίωση ότι το 2018 για τον ΠΑΟΚ είναι όλα του τα λεφτά, Τα παίζει και τα ρέστα του. Τα θέλει όλα. Και επειδή έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, βλέπει μονάχα την ΑΕΚ. 'Αλλος αντίπαλος δεν υπάρχει.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ στα ξεκινήματα της σαιζόν πέρασε κρίση! Το μπέρδεμα. Ήταν να σουτάρουν τον προπονητή. Και όλοι βιάστηκαν να προβλέψουν το... αναμενόμενο. Ότι θα προκύψει μια ακόμα χαμένη χρονιά.
Τι έγινε και ο ΠΑΟΚ βρήκε το δρόμο του; Κανείς δεν ξέρει! Κανείς δεν έχει χειροπιστές, συγκεκριμένες απαντήσεις. Ούτε οι ίδιοι οι Παοκτσήδες. Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο να αλλάζει άρδην και... ανεξήγητα η κατάσταση σε μια ομάδα, όπως συνέβη στον ΠΑΟΚ.. Που σήμερα ''τρέχει'' αφρενάριστος και με μεγάλη αυτοπεποίθεση. Για νταμπλ.