Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

 

Δεν περνάει με τίποτα αυτό το σάπιο της προπαγάνδας του Μαρινάκη ότι τον πολεμάει και ο... Κόκκαλης. Τι άλλο θα ακούσουμε, επειδή ο εφοπλιστής τούτη τη σαιζόν χάνει το πρωτάθλημα.

Τελικά, για να κάνουμε ταμείο, εκτός από τους αντιπάλους στο γήπεδο, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πόσοι άλλοι είναι αυτοί που συνωμοτούν στον βρώμικο πόλεμο ενάντια στον Ολυμπιακό;. Πιο σωστά σε βάρος προσωπικά του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή η γνωστή βαζέλα, είναι πρώτος και καλύτερος και από κοντά ο Πάνος Καμμένος. Μέσα και όλο το σύστημα το κυβερνητικό του Σύριζα που δίνει εντολές στα κοράκια, με την αβάντα του κρατικού μηχανισμού.

Σχετικά με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη. ο οποίος κατά τον Μαρινάκη, σε συνεργασία με τον Σωκράτη Κόκκαλη έχουν βάλει στο σημάδι τον Ολυμπιακό. Καμία σχέση οι δυο τους. Αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Ποτέ δεν ήταν υπό τον έλεγχον του Κόκκαλη ο γιος του Σάββα, του οποίου την πρώην σύζυγο παντρεύτηκε ο Κόκκαλης.

Ποια είναι η αλήθεια. Πράγματι, ο Θόδωρος, σήμερα το πρώτο πιστόλι της UEGA, πολεμάει τον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς του, διότι έχει κόντρα με τον πατέρα του, τον αντιπρόεδρο στην ΠΑΕ του Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ