ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ

 

Το πλάνο του Γκαρθία είναι να πάρει το κέντρο στη ματσάρα της Τούμπας. Το αν έχει ή όχι τους κατάλληλους παίκτες δεν είναι το… ζητούμενο. Επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ ένας προπονητής δεν μπορεί να στηριχθεί με βεβαιότητα σε κανέναν, ακόμα και στον παικταρά της ομάδας! Κι αυτός στον Ολυμπιακό εκτιμάται ότι είναι ο Οφόε.

Πριν, λοιπόν, σφυρίξει το εναρκτήριο λάκτισμα ο διαιτητής, ουδείς είναι σίγουρος αν πράγματι ο κάθε παίκτης θα ανταποκριθεί στους σχεδιασμούς του προπονητή. Όπως, από την άλλη, ο παικτάκος, ο όχι φιρμάτος, πιθανόν στο τάδε παιχνίδι να αποδειχθεί ο άνθρωπος του προπονητή.

Με Οφόε και Ρομαό ο 45χρονος Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ελπίζει σε μεγάλο βαθμό να ελέγξει το κέντρο και να υπονομεύσει την ορμητικότητα του ΠΑΟΚ. Όπως επίσης ποντάρει ο Γκαρθία στην πιθανότητα να σκοράρει η ομάδα του.

Ο Γκαρθία αποφασίζει. Αυτός έχει την ευθύνη, όμως κάποιος από τον Ολυμπιακό του ψιθύρισε στο αυτί: «Ο Μάτος είναι ο γαμάω στον ΠΑΟΚ. Ο καπετάν παικταράς. Απέναντι σ’ αυτό το θηρίο, βάλε το πατριωτάκι του τον Σεμπά». Ο 26χρονος Σεμπαστιάνο Τζούνιορ είναι ο Βραζιλιάνος που δεν ξέρει μπάλα. Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, δυνατό παιδί, γερά πατήματα, αλλά κυνηγός χαίρετε.

Τέλος πάντων, είναι μια σκέψη που διακριτικά πλασαρίστηκε στον Όσκαρ Γκαρθία, ότι ο Σεμπά είναι σε θέση να περιορίσει τον 32χρονο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, τον Βραζιλιάνο με διαβατήριο Ουκρανίας Λεονάρντο Μάτος.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!!!